Trading i en nedtrend.

Gårdagen var helt fantastiskt för mig. Jag tradade min första Eliot waves och lyckades räkna ut alla 3 träffar. Första traden gav mig 10% vinst medans andra gav 40% och det va inte förens andra waven som jag insåg vad jag höll på med.

När jag började med Trading så trodde jag aldrig att jag skulle lyckas landa dessa traders. Jag trodde att trading gav en magsår pga all stress. Men det jag inte visste då som jag vet nu är att daytrading inte alls är så komplicerat. Utan ganska enkelt faktiskt. Någonting jag rekommenderar alla att lära sig faktiskt. Lätt det mest vinstgivande side hustle jag har testat.


Med den här kunskapen så känner jag mig mycket säkrare nu när jag flyttar ner till Portugal.


Att trada i en nedtrend är nog min favorit, som Michael Sloggett brukar säga, "It's here I use to make money". Kan man bara läsa av candelsticks och dra korrekta trendlines så är man hyfsat säker måste jag ändå säga.

40 views0 comments

Crypto Swen

your

Crypto Friend

Website maintenance...