MINING: Goldshell, HS1-PLUS miner!

Nu har jag beställt 3 st HS1 miners. Ska bli mycket intressant att få hem dessa små rackare som inte låter mer än 34db! Förra året köpte jag en antminer s17pro och den lät som ett helt sågverk. Dessa ska tydligen vara så tysta att du kan ha dom på skrivbordet + att dom ska vara så pass små att dom enkelt ska gå att flytta. Tänk er att ha en mini farm på kontoret!

PRODUKT SPECIFIKATION

Hashrate: 105GH/s(+-5%)

Wall Power: 115W(+-5%)

Noise: ≤34db

Connection: USB

Dimension: 157mm(L) * 97mm(W) * 86mm(H)

Power Adapter(In package): 12V~15A

Power Connector: PCIe 6pin


 

Mining har alltid legat närmast mitt hjärta när det kommer till kryptovalutor. Jag kommer ihåg när jag såg min första antminer och tänkte, och undrade hur den där grejen kunde generera pengar. Efter ett par veckors slit så lyckades jag få igång maskinen, färdig programerad och klar. Precis lagom till när halveringen* och bitcoin gick åt helt fel håll i jämförelse med förra halveringen. Det va inte förens efter jag såg bitcoinsen komma in som min riktiga kärlek till krypto väcktes.

Båda att köpa och att sälja minern är 2 praktexemplar på dåliga beslut jag har tagit.

Tråkigt nog så sålde jag min miner någon gång i juli till underpris. Det gick inte att ha en miner i en lägenhet. Lägenheten blev supervarm trots ventilation och den kostade mer än vad den drog in. Båda köpet och säljet är 2 praktexemplar på dåliga beslut jag har tagit. Men däremot så har jag lärt mig att det och aldrig göra om dom igen.


En lätt miner att ta med, låter inte för mycket, minar ca $45 i månaden. Det passar perfekt i Portugal.


Därför ska det bli roligt att få hem lite hårdvara. Dessa HS1 minar en valut som heter, HandShake läs mer om coinet på handshake.org . Ett roligt lite rebelliskt projekt precis så där lagomt roligt! Passar mig perfekt.


49 views0 comments

Crypto Swen

your

Crypto Friend

Website maintenance...