Här kan du beställa ditt krypto bankkort.

#krypto #bankkort

Hur kan jag använda mina kryptovalutor? Hur får jag ut kryptovalutorna i pengar? Är 2 av dom vanligaste frågorna jag får när det kommer till krypto. Jag har listat dom 3 vanligaste krypto bankerna som du kan beställa ett bankkort i från.


Wirex.

Enkel och simpel krypto bank för den bekväma eller om du är ny till krypto. Med wirex behöver du bara föra över dina kryptovalutor eller köpa olika valutor direkt i appen. Denna appen är så enkel att alla kan använda den.


Ladda ner appen här: Wirex bankkort

5/5 stjärnor.


Binance.

Med många funktioner så kan det vara lite krångligt att förstå sig på hur man använder binance. Men är en jättebra tjänst när du har lärt dig hur den fungerar. Binance huvudfokus är inte bankkort utan binance primära fokus är daytrading.


Ladda ner appen här: Binance exchange

3/5 stjärnor.


Crypto.com

Jag hade gett deras tjänst 5 stjärnor om det inte vore för alla nya funktioner som jag inte anser har med ett bankkort att göra. Hyfsat enkel att förstå sig på och snygg design. Låser du dina pengar under en period så kan du få ut ett metallkort.


Ladda ner appen här: Crypto.com exchange

4/5 stjärnor.


Jag har testat alla tre och dom fungerar bra, men personlig föredrar jag wirex. Det går snabbt och är enkelt att både köpa, föra över och ta ut vanliga pengar med wirex bankkort.

129 views0 comments

Recent Posts

See All

Crypto Swen

your

Crypto Friend

Website maintenance...