Förberedelser inför flytt till Portugal.

Den första April flyttar jag till Lissabon i Portugal, en dröm jag haft sen tonåring som äntligen blir till verklighet. Jag har jobbat så hårt för det här och äntligen är det dags att få utdelning av allt mitt arbete.


Just nu i stundens hetta sitter jag på tåget från Göteborg tillbaka till Stockholm, till mina barn och djur. Haft 5 fantastiska dagar med bara nöje och gott sällskap men nu är det tillbaka till verkligheten. Under dom kommande veckorna kommer jag att göra mig av med allt i lägenheten och jag kommer att ge bort det mesta av mina möbler och grejer till folk som behöver det. Ensamstående mammor som inte har råd att ge sina barn allt dom behöver kommer i första hand. Sen kommer jag låna ut alla mina 25 växter till en vän.


Mycket har hänt dom senaste 2 veckorna och jag har försökt att organisera upp allt runtomkring och inte förens idag känner jag att jag är färdig och redo att åka.


Hur jag tänker runtomkting flytten.

Att flytta utomlands är minst lika främmande för mig som för alla andra som aldrig har flyttat till ett annat land. Och ja det är nervöst för mig också men jag har kommit på ett knep för att lugna nerverna vid utomlandsflytt.

  1. Hyr airBnB första månaden om du inte har varit och tittat på boende i förväg.

  2. Ha en reskassa som är hållbar dom 3 första månaderna redo.

  3. Planera ingenting mer än att du ska ner och ta in känslan av att vara utomlands.

  4. Välj ett land som passar din personlighet.

Nu är det 5 veckor kvar till flytten och under dom 2 senaste veckorna som ändrade jag destination till Lissabon i Portugal. Varför jag valde just Portugal istället för Spanien beror på flera faktorer. För mig är det viktigare med tillgång till havet än storstad. Jag vill gärna lära mig surfing men främst valde jag Portugal av ekonomiska anledningar.


Att flytta i Corna är för många väldigt vågat att göra men för mig är det en större anledning att ta möjligheten medans den finns. Världen är i en väldigt dålig situation rent ekonomiskt vilket innebär att allt är billigare nu. Att handla fastigheter är ett väldigt bra läge nu. Krypto valutor är extremt lönsamt just nu. Cornan för mig innebär att jag blir enbart begränsad på tid, jag kan inte gå på krogen efter 20:00 och inga evenemang där det är större sällskap. Jag måste isolera mig och detta ger mig extremt mycket tid att kunna utvecklas inom div studier, självmedvetenhet och utvecklas personligt. För tro det eller ej det kommer en tid då corona är över. Vem vill du vara när corona är över?


Fortsätt att följ den här bloggen för fler uppdateringar om hur jag lever på krypto och min resa från Sverige till Portugal . Följ även min instagram för dagliga uppdateringar. Klicka på instagram ikonen eller sök på S.A.Soderberg.

#flytta #portugal #flyttaicorna #flyttarutomlands #crypto #kryptovalutor

37 views0 comments

Crypto Swen

your

Crypto Friend

Website maintenance...