Min krypto resa

2019 trodde jag aldrig att jag skulle sitta här idag och mina (gräva) kryptovalutor och utbilda mig inom valuta handel. 2019 jobbade jag som VD för Babas Burgers och vi va precis på väg att öppna en ny restaurang i Sumpan men så kom Corona.Jag kommer ihåg sista veckan innan hela Europa stängdes ned pga Corona. Jag befan mig just då i Budapest hos en vän som 6 månader tidigare hade introducerade mig till kryptovalutor. Vi skrattade ganska mycket åt allt som hade hänt under dessa 6 månader och det som hände under den här perioden är någonting utöver det vanliga.


25 September 2019: Min vän kontaktar mig och frågar om jag vill mina kryptovalutor med mobilen.

Jag ser en spännande möjlighet att tjäna extra pengar utan några större ansträngningar. Men från den sekunden som jag hade laddat ned Mobilmining appen så ville jag veta mer.

20 oktober 2019: Jag har vid det här laget redan registrerat min Kryptowallet metamask och registrerat ett konto på Coinbase.

10 November 2019: Jag börjar cloudmina tillsammans med en god vän.

19 Juni 2020: Beställer hem min miner och investerar i en Scam.

Februari 2021: Sätter upp min första miner.


Allt har sin tid…

Oktober 2021, exakt 2 år efter jag upptäckte kryptovalutor så blir jag kontaktad av en kille ang trading skolan jag pluggar på nu. Och jag kan säga så här, jag är otroligt tacksam att han inte gav upp på mig och fick in mig på trading skolan.

Allt jag hade lärt mig under dessa 2 år blev solklart när jag började lära mig hur man läser grafer. Fram tills utbildningen så kunde jag inte förstå vad som avgjorde värdet mer än syftet med olika valutor. Och det lägger grunden för själva valutan. Ju fler som gillar syftet med valutan ju mer värdefull kommer den att vara.

Idag sitter jag här och är självgående.

Jag har tagit beslutet att flytta ner till Spanien och fortsätta min utbildning. Och det är detta som är så magiskt med kryptovalutor, förstår man sig på hur marknaden svänger så kan man leva på detta.

Många säger att man ska akta sig för att bubblan spricker. Och jag håller med! Vet man inte vad man håller på med så ska man vara väldigt försiktig med kryptohandel.

Kryptovalutor kan förändras hur som helst. Det går däremot att se när den är påväg att gå ner eller upp! Och det är det inte många vet som ger sig in i det här.


31 views0 comments

Crypto Swen

your

Crypto Friend

Website maintenance...